Onlinekurs

Certifierad Tappinginstruktör

Med Jonnah Stark

Nästa omgång startar 12 augusti 2024

Early Bird-pris t.o.m 15 juni 2024

Anmäl dig tidigt och spara 2000:-

Din väg till att bli Tappinginstruktör och maximera din potential som coach, healer eller terapeut!

För dig som vill lära dig Tapping på ett professionellt och djupgående sätt

och samtidigt uppnå en certifiering som Tappinginstruktör.


Kursen är särskilt utformad för coacher, eller kvinnor som drömmer om att bli coacher, och vill lägga till en effektiv och holistisk teknik i sin verktygslåda för att hjälpa sina kunder att hantera stress, oro och trauman.

Med min omfattande utbildning och feedback på det du gör kommer du att lära dig allt du behöver för att bli en professionell och Certifierad Tappinginstruktör. Ta ditt nästa steg i karriären och ta kontroll över ditt liv med denna kurs!

Nu kan du även betala med Klarna!

Varför bli en Certifierad Tappinginstruktör?

Som en Certifierad Tappinginstruktör får du möjligheten att:

Utöka din verktygslåda

Lägg till den kraftfulla metoden Tapping i ditt arbete för att skapa en djupare och varaktig förändring för dina klienter. Ta del av mångsidigheten hos Tapping-tekniker och integrera dem smidigt i ditt nuvarande klientarbete.

Förstärk dina resultat

Tapping kan hjälpa dina klienter att övervinna emotionella blockeringar, lindra stress och ångest, hantera smärta, stärka självförtroendet och uppnå sina mål. Genom att bli en Certifierad Tappinginstruktör kan du ta dina klienters resultat till en helt ny nivå.

Stå ut på marknaden

Genom att erbjuda Tapping som en del av ditt klientarbete kan du sticka ut från mängden och attrahera nya klienter. Den ökande efterfrågan på holistiska metoder gör att du kan skapa en unik position inom coaching, healing eller terapi.

"Jonnah är en stjärna på att på ett pedagogiskt sätt lära ut om Tapping."

- Ätstörningsexpert, Karolina Palmberg

"Värd varenda krona"

- Socionom, Leg. Psykoterpeut, Sandra Ölund

"WOW vilken välorganiserad kurs!"

- Separationscoach, Marcelina Olsson

"Kursen är jättebra, tydlig, enkel och otroligt effektiv."

- Hälsopedagog, Helena Dahlqvist

Läs alla recensioner här

Ätstörningsexpert

⭐⭐⭐⭐⭐

Jonnah är en stjärna på att på ett pedagogiskt sätt lära ut om Tapping.

Jonnah är en stjärna på att på ett pedagogiskt sätt lära ut om Tapping. Det bästa var att jag fick lära mig om Tapping, jag sakna ingen information, och att hela tiden konkret varva teori med praktik, öva och testa! Det näst bästa var min studdy buddy, så kul att ses live och fika, prata och tappa :) Tredje bästa var att Jonnah är så generös med sin tid och tillgänglighet, snabba svar och gott bemötande!! Jag är så glad över att jag gått kursen!


Karolina har gästbloggat om hur hon använder Tapping i sitt arbete som äterstörningsexpert.

Du hittar inlägget HÄR!

Socionom, Leg. Psykoterapeut

⭐⭐⭐⭐⭐

Värd varenda krona!

Det bästa med kursen var ALLT!! Upplägget, innehållet, längden på instruktionsvideorna, alla övningar, Jonnahs sätt att lära ut!

Om någon funderar på att gå kursen skulle jag säga: Gå! Bara gör det, den är värd varenda krona!

Separationscoach

⭐⭐⭐⭐⭐

WOW vilken välorganiserad kurs!

WOW vilken välorganiserad kurs! Jonnah är en fena på att organisera sakligt och logiskt. Kursens innehåll är på en perfekt nivå och jag har återvänt många gånger till tidigare moduler för att repetera - något jag vet att jag kommer fortsätta med.

Du är oerhört skicklig på att skapa nyfikenhet kring det du själv brinner för, du hänvisar också till källor - någon en sann källkritiker som jag VERKLIGEN gillar!

Frekvensterapeut, Hypnosterapeut, EFT-coach

⭐⭐⭐⭐⭐

Jag rekommenderar definitivt andra att gå kursen.

Jag rekommenderar definitivt andra att gå kursen då du både får en bredd och djup i tapping. Det bästa med kursen var att Jonnah dela med sig av sina kunskaper på ett pedagogiskt och fint sätt. Bra upplägg med utbildningsplattformen varvat med zoommöten och samtal med buddies.

Hälsocoach

⭐⭐⭐⭐⭐

Jag är så tacksam att jag kunde köpa kursen.

Kursen har ett helt perfekt upplägg med moduler och lektioner. Bra att en modul i taget släpptes. Pedagogisk och mycket lärorik! Om någon funderar på att gå kursen skulle jag säga: Gå kursen!

Jag är så tacksam att Jonnah dök upp på Instagram så att jag kunde köpa kursen. Allt har en mening.

EFT Coach

⭐⭐⭐⭐⭐

Det är helt klart värt att gå kursen.

Allt innehåll så bra och intressant. Jonnahs röst är väldigt behaglig att lyssna på. Upplägget är superbra.

Det är är helt klart värt att gå kursen, även om du bara vill göra det för egen del och inte jobba med klienter

Hälsopedagog

⭐⭐⭐⭐⭐

Kursen är jättebra, tydlig, enkel och otroligt effektiv.

Kursen är jättebra, tydlig, enkel och otroligt effektiv. Jag är så tacksam för all din feedback Jonnah och ditt härliga sätt, du är verkligen fantastisk. Tydlig, rak och otroligt ödmjuk fortsätt att vara dig själv för det gör kursen så fin.

Tappinginstruktör, Hypnosterapeut, Livscoach

Sheila Sirola

⭐⭐⭐⭐⭐

Med kursen kan man sprida viktig kunskap, omtanke och kärlek.

Det bästa med kursen var all ny kunskap som jag kan använda för egen del men även i framtiden för att hjälpa människor. Kursen var jättebra i sin helhet. Tycker absolut att man ska gå den för att sprida viktig kunskap, omtanke och kärlek. Jonnah är så fantastiskt duktig på det hon gör. Lugn, inspirerande, pedagogisk och omtänksam.

Tappinginstruktör

Tina Lindkvist

⭐⭐⭐⭐⭐

Jonnah är pedagogisk och förtroendegivande.

Det var bra att det var uppdelat på flera korta filmer, bra att ha bilder med text samtidigt som du pratade, superbra arbetshäften. Kursen är otroligt snygg och proffsigt gjord. Jonnah är pedagogisk och förtroendeingivande. Jag kommer att sakna det och våra träffar på onsdagarna. Superbra med buddys!

Jag skulle definitivt rekommendera andra att gå kursen, oavsett om de vill jobba med det eller om det är ”bara” för deras personliga utvecklings skull.

Relationscoach, Reikihealer, Tappinginstuktör

⭐⭐⭐⭐⭐

Gå kursen!

Det bästa med kursen var att få lära mig Tapping för att kunna hjälpa andra. Om någon funderar på att gå den: Gå den!

Petra Uhlin

⭐⭐⭐⭐⭐

Väldigt pedagogisk och innehållsrik kurs.

Väldigt pedagogisk och innehållsrik kurs. Man får mycket information, Jonnah förklarar alla tekniker bra.

Stor bonus att man får tillgång till Tapping-biblioteket, och att man får en buddy att samtala med och öva med är kanon.

Till dem som funderar på att gå kursen skulle jag säga: Gå!! Den är kanon!

Annica Karlsson

⭐⭐⭐⭐⭐

Jag gillade verkligen öppenheten för att alla kan göra kursen i sin egen takt.

Bra pedagogiska och tydliga förklaringar i alla videos. Bra kvalitet på kursmaterialet. Jättebra med Jonnahs tillgänglighet på mejl för att svara på frågor, och att ha en Buddy att jobba ihop med. Jag gillade verkligen öppenheten för att alla kan göra kursen i sin egen takt. Bra med träff nästan varje vecka på Zoom och att vi fick öva med varandra under några några träffar. Jag är supernöjd med kursen och tycker det mesta med den är superbra! Du är så duktig på att lära ut Jonnah! Jag är så glad att jag valde att gå den!

Elisabet Engvall

⭐⭐⭐⭐⭐

Jag gillade verkligen öppenheten för att alla kan göra kursen i sin egen takt.

Det är lätt att hänga med. Tydlighet. Jonnah håller kursen med hjärtat och älskar det hon gör. Naturtroget. Rekommenderar andra att gå kursen. Den är enkel och lättförståelig. Man kan repetera flera gånger. Jonnah är bäst. En en läromästare.

Healer

Anonym

⭐⭐⭐⭐⭐

Jonnah är väldigt pedagogisk.

Jonnah är väldigt pedagogisk och förklarade bra på ett intressant sätt och jag gillar att det är online så man kan göra kursen i sin egen takt. Jag rekommenderar kursen till andra.

Cecilia berättar om vad hon tyckte om kursen:

Cecilia Hyrén arbetar som Frekvens- och Hypnosterapeut på QuantumClinic. Hon gick kursen för att bli Certifierad Tappinginstruktör hösten 2023.

Har dina klienter svårt att komma över tidigare händelser?

Tillsammans kan ni tappa kring känslorna som kommer fram nu kring en tidigare händelse så kan ni lugna nervsystemet hos klienten och därmed hjälpa klienten att ta sig vidare. Genom att integrera Tapping i din verktygslåda kan du erbjuda en snabbare, mer holistisk väg till välbefinnande och inre frid för dina klienter.

Modulernas innehåll

 • Modul 1: Grunderna i Tapping

Historien om hur Tapping kom till, hur meridianer fungerar, hur tapping påverkar oss neurologiskt och även psykologiskt. Du får även lära dig hur du tappar och vilka punkter som ingår. • Modul 2: EFT-Tapping

Allt om hur den universala tappingmetoden EFT fungerar. Varför är det så viktigt att vi får fram känslorna och att vi pratar högt? Hur fungerar NLP? Vilka biverkningar finns med EF-Tapping? Och hur går en tapping-session till? • Modul 3: TFT-Tapping

Vad är TFT-Tapping och hur fungerar det? Du får lära dig hur du använder det och vilka skillnaderna som finns mellan EFT och TFT, och vilken som är bäst. • Modul 4: Alternativa Tapping

Grunderna i fyra andra tapping-tekniker:

- Energi-Tapping

- Qigong-Tapping

- EFT med Ho'ponopono

- Matrix Reimprinting
- SEFT (Spiritual EFT)

 • Modul 5: Tapping mot problem

Lär dig om olika problem och hur du kan tappa mot/kring dem. Bland annat:

- Stress & Ångest

- Smärta & obehag

- Självkänsla & Självförtroende

- Sömnproblem • Modul 6: Manifestera med Tapping

Hur du kan manifestera med Tapping och även hur du kan hjälpa dina klienter att manifestera med Tapping genom att lösa upp motstånd och blockeringar. • Modul 7: Tapping med klienter

Vad du bör tänka på när du jobbar med klienter och hjälper dem genom Tapping. Vi går även igenom hur du introducerar Tapping till befintliga klienter på ett bra sätt. • Modul 8: Tapping för dig

Hur du tappar på egen hand kring dina egna problem, varför det är viktigt och även hur du lär dina klienter att tappa på egen hand.

BONUS #1

Din EFT-Tapping Dagbok

Få hjälp med din egen utveckling

Alla deltagare i kursen får 'Din EFT-Tapping Dagbok' i fysiskt format hemskickad till sig 2 veckor efter kursstart! Detta så att du ska kunna dokummentera och följa din egen utveckling med tapping så bra som möjligt.


(Värde: 249:-)

BONUS #2

Bonus-modul: Jobba Online!

Kom igång med ditt företag

En bonus-mobul som handlar om HUR du kan jobba och tjäna pengar online som Tappinginstruktör och coach!


I denna modul går vi igenom allt från marknadsföring till hur du kan coacha online (både via video och i skrift) och skapa onlinekurser. Denna modul innehåller verkligen allt som jag önskar att jag fått lära mig när jag börja coacha online. Jag har lång erfarenhet av hur du bygger företag online, så denna modul är full av nyttig information!


(Värde 1499:-)

BONUS #3

Framgångsrik på 21 dagar

Förbättra ditt eget mindset

En annan bonus är att du får hela utmaningen 'Framgångsrik på 21 dagar' som du väljer själv när du vill gå.


Utmaningen består av 21 tapping-sessioner som släpps under 21 dagar - allt för att få ett mer framgångsrikt mindset!


(Väre: 999:-)

BONUS #4

1 timme coaching

Få extra hjälp

Du som betalar hela kursen på en gång (fullbetalning) får även 1 timmes coaching av mig, Jonnah Stark.


Under denna timme väljer du själv om du vill tappa kring ett problem/manifestering eller om du vill samtala kring hur du kan driva ditt företag inom Tapping.


(Värde: 1299:-) Går även att köpa till senare!

Är det svårt att hålla motivationen uppe hos klienter?

Att hålla motivationen uppe kan vara en utmaning, speciellt när klienter stöter på inre hinder som ångest, prokrastinering eller självtvivel. Det är här Tapping kommer in. Genom att tappa på specifika meridianpunkter samtidigt som klienten fokuserar på en specifik fråga, hjälper Tapping till att minska stress och emotionell obalans. Detta öppnar upp för nya energinivåer och förnyad motivation.


Tapping hjälper inte bara till att lösa upp de blockeringar som håller dina klienter tillbaka, utan ger dem också verktyg de kan använda själva för att hantera framtida utmaningar. Med Tapping kan dina klienter återfinna sin drivkraft och passion, vilket gör det lättare för dem att nå sina mål och förverkliga sina drömmar.

Vad ingår i kursen?

Teori

 • 8 moduler med över 40 lektioner, förinspelade videor
 • Quiz efter varje modul
 • Arbetshäfte till varje modul
 • 2 inlämningsuppgifter

Gemenskap & samarbete

 • Gruppcoaching
 • Facebookgrupp
 • Buddy / Studiekompis

Praktik

 • Ha sessioner med övningsklienter
 • Få feedback av Jonnah

Du har tillgång till kursen och Facebookgruppen för alltid - så länge de finns!

Vilka bör lägga till Tapping i sin verktygslåda?

 • Karriärcoach
 • Massör
 • Livscoach
 • Lärare
 • Hälsocoach
 • Terapeut
 • Yogainstruktör
 • Reiki healer
 • Relationscoach
 • Familjerådgivare
 • Idrottscoach
 • Mindfulnessinstruktör
 • Kognitiv beteendeterapeut
 • NLP-practioner
 • Konstterapeut

och många många fler!

 • Karriärcoach
 • Massör
 • Livscoach
 • Lärare
 • Hälsocoach
 • Terapeut
 • Yogainstruktör
 • Reiki healer
 • Relationscoach
 • Familjerådgivare
 • Idrottscoach
 • Mindfulnessinstruktör
 • Kognitiv beteendeterapeut
 • NLP-practioner
 • Konstterapeut

och många många fler!

Jag jobbar inte som något av det, kan jag gå kursen ändå?

Ja! Du kommer i kursen få lära dig allt du behöver för att kunna jobba som Tappinginstruktör. Du behöver inte ha någon tidigare utbildning.

Anmäl dig nu!

Efter den 15 juni 2024 höjs priset till 11.999:-


Betala allt på en gång

9.999:-

(inklusive moms)

Dela upp betalniningen på 5 månader

2.099:-

per månad (inklusive moms)


 • 8 moduler (över 40 lektioner)
 • Facebookgrupp
 • Praktik
 • Podcast
 • Arbetshäften
 • Certifiering
 • Bonus: EFT-Tapping Dagbok
 • Bonus-modul: Jobba Online
 • Bonus: Utmaningen Framgångsrik på 21 dagar
 • BONUS om du betalar allt på en gång! 1 h coaching med Jonnah

Vem är jag?

Mitt namn är Jonnah Stark. Jag har föreläst inom psykologi och personlig utveckling sedan 2014, och bestämde mig 2020 för att bli Sveriges expert inom Tapping. Jag har gått många olika kurser inom olika Tapping-tekniker, hållt flera hundra guidade tapping-sessioner sen jag börja och kan prata om detta ämne dygnet runt. Jag älskar allt som har med Tapping att göra!


Mitt mål i livet är att sprida kunskapen om Tapping till så många som möjligt, som sedan sprider det vidare till så många de kan. Tillsammans kan vi sprida Tapping till alla som behöver det.


Tapping är det mest enkla och kraftfulla verktyg jag har stött på. Hjälp mig att sprida det!

Vanliga frågor

Hur länge pågår kursen?

Ett halvår. Först är det 10 veckor teori, och sedan ca 10 veckor praktik - där du har övningsklienter på egen hand.


Du kan ladda ner schemat här.


Kursstart tisdag 9 april 2024.

Jag kan inget om tapping, kan jag gå kursen ändå?

Ja, självklart!


Ingen erfarenhet av Tapping krävs för att delta i denna kurs! Jag kommer att lära dig allt du behöver veta steg för steg så att du kan bli en Certifierad Tappinginstruktör oavsett din tidigare kunskapsnivå.


Kom och upptäck kraften i Tapping och hur den kan förändra ditt liv och dina klienters liv på ett positivt sätt.

Vad kostar kursen?

Det kostar just nu 9.999:- (inkl.moms) att gå denna kurs. Avbetalningsplaner finns.


Från och med augusti 2024 kommer kursen att kosta 11.999:- (inkl.moms). Även om man köper kursen nu så får du tillgång till alla framtida uppdateringar av kursen!

Går det att dela upp betalning på ännu fler månader?

Vill du dela upp betalningen på fler månader än 5 månader så väljer du att betala med Klarna så kan du sedan dela upp betalningen hos Klarna.

Hur kan jag jobba med tapping?

Som Certifierad Tappinginstruktör kan du erbjuda ett brett utbud av tjänster, inklusive individuella sessioner, gruppsessioner, workshops, retreats, kurser och mycket mer (både fysiskt och online!).


Du har möjlighet att skapa en flexibel och lönsam karriär som passar dina egna önskemål och behov. Kom och bli en del av den växande Tapping-gemenskapen och upplev friheten och glädjen av att göra skillnad i människors liv samtidigt som du tjänar pengar på det du älskar att göra!

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Livstid! Så länge kursen finns så har du tillgång till den och ALLA uppdateringar jag gör med kursen i framtiden.


Skulle jag någon gång bestämma mig för att ta bort kursen (vilket inte är så troligt!) så hör jag av mig minst 3 månader innan så att du hinner ladda ner allt.

Vad innebär certifieringen?

Min kurs inkluderar tester och övningar som är utformade för att hjälpa dig att utveckla dina färdigheter och få feedback från mig som expert inom tapping. Genom dessa övningar kan du bli certifierad av mig som en kompetent Tappinginstruktör. Det är dock viktigt att notera att min kurs inte är certifierad av någon extern organisation.


Jag är Certifierad EFT & TFT Master Practitioner, och har utbildat mig hos flera olika experter utomlands för att få så mycket kunskap som möjligt inom Tapping.


Det finns i dagsläget ingen annan kurs som lär ut flera olika Tapping-tekniker i en och samma kurs i Sverige. Det finns alltså ingen standardisering av hur en sådan här kurs ska se ut. Denna kurs är skapad helt av mig. Certifieringen du får, när du gått klart kursen, är ett bevis på att du har tillräckligt med kunskap kring Tapping och att du kan tillämpa den kunskapen praktiskt i ditt arbete.


När du sedan är godkänd och certifierad kommer du även att erbjudas att stå med på www.efttapping.se i databasen, som kommer att skapas efter första kullen av Tappinginstruktörer, med dina kontaktuppgifter, stad och eventuell specialisering. Du får även använda dig av min certifieringslogga på din hemsida efter att du är certifierad.

Sker hela kursen online?

Ja, hela kursen sker online utan fysiska träffar.

Lektionerna i modulerna är förinspelade. Frågestunderna sker via Zoom (se schemat här) och spelas in så att du kan se i efterhand om du missar.

Övningstillfällena sker också över Zoom, i grupprum. Dessa spelas inte in.


Du väljer själv om du vill träffa dina övningsklienter fysiskt eller online.

Vem är denna kursen för?

Denna kurs är för dig som vill lära dig Tapping på ett professionellt och djupgående sätt och samtidigt uppnå en certifiering som Tappinginstruktör. Kursen är särskilt utformad för coacher eller kvinnor som drömmer om att bli coacher och vill lägga till en effektiv och holistisk teknik i sin verktygslåda för att hjälpa sina kunder att hantera stress, oro och trauman.


Kursen är även lämplig för dem som vill utforska en personlig utvecklingsresa och lära sig hur man använder Tapping som en självhjälpsmetod för att hantera livets utmaningar.


Med min omfattande utbildning och feedback på det du gör kommer du att lära dig allt du behöver för att bli en professionell och Certifierad Tappinginstruktör. Ta ditt nästa steg i karriären och ta kontroll över ditt liv med denna kurs!

Vem är denna kurs INTE för?

Denna kurs kan vara utmanande och intensiv för personer som inte är intresserade av personlig utveckling, självreflektion och att arbeta med andra människor. Om du är ointresserad av att hjälpa andra, har en låg motivation eller inte är villig att investera tid och engagemang i din egen utbildning och utveckling kan denna kurs vara mindre lämplig för dig.

Ingår support?

Jag finns med dig hela vägen. Du kan bara maila mig när du vill under kursen så svarar jag inom 48 timmar, och jag finns även tillgänglig i Facebookgruppen!

Har jag ångerrätt?

Du har rätt att ångra dig och få tillbaka pengarna fram tills en vecka efter kursstart. Känner du efter första veckan att kursen inte alls passar dig, hör av dig till mig senast 15 april 2024 så löser vi det.


Vid återbetalning dras alltid en adminavgift på 200:-.

När får jag tillgång till kursen?

Alla får tillgång till kursen vid samma dag, tisdag 9 april 2024.


Samma sak gäller Facebookgruppen.


Andra bonusar får du tillgång till i samband med att modul 2 släpps (och ångerrätten gått ut).


Bonusmodulen får du tillgång till efter att de första 8 modulerna släppts.

Fler frågor?

Har din fråga inte besvarats här så kan du maila mig på info@efttapping.se eller skicka ett meddelande till mig på Instagram @jonnah, så svarar jag så fort jag kan!

Vad krävs av mig för att bli certifierad?

För att bli certifierad behöver du:

- Klarat alla quiz till alla moduler

- Gjort båda uppgifterna och skickat till mig

- Haft 10 sessioner (totalt) med minst två olika övningsklienter

- Skickat två av dessa sessioner i video-format till mig

- Skrivit lite kort om alla 10 sessioner och skickat dokumentet till mig

© Jonnah Stark - info@efttapping.se