Empowered & Enough

Visste du att dålig självkänsla är grunden till (nästan) alla problem?


Dålig självkänsla påverkar tusentals saker i ditt liv som bland annat relationer, arbete, föräldraskap, konflikthantering, ekonomi, intimitet, och mycket mer!


Dålig självkänsla hindrar dig från att ta de steg du vill i livet, hindrar dig från att må bra, samt hindrar dig från att tjäna mer pengar.


Men jag har verktyget som kan hjälpa dig att istället stärka din självkänsla och därmed få hjälp med dessa områden: EFT-Tapping, en bevisad teknik för att omvandla din självbild.

Vad är EFT-Tapping?

EFT står för Emotional Freedom Techniques – en vetenskapligt stödd metod som kombinerar kognitiv terapi med akupressur för att frigöra dig från emotionella blockeringar och negativa tankar.

Är det här kursen för dig?

  • Lider du av självkritik?
  • Jämför du dig med andra?
  • Känner du att du inte duger?
  • Känner du dig otillräcklig eller mindre värd än andra?
  • Känner du att du inte förtjänar lycka, framgång eller kärlek?
  • Är du trött på att känna dig osäker och begränsad?

Om du känner igen dig, är det här kursen för dig.

Varför ska du gå denna kurs?

EFT-Tapping fungerar: EFT-Tapping har forskningsstöd för att minska ångest, stress och negativa tankar. Eftersom du lugnar nervsystemet med Tapping samtidigt som du pratar högt med dig själv om problemet.


Förståelse: Lär dig förstå varför du känner som du gör. Genom mina lektioner kommer du att lära dig mer om varför du känner som du gör.


Empowerment: Få verktygen att ta kontroll över dina tankar genom att med hjälp av EFT-Tapping minska på intensiteten av känslorna och "programmera" om hjärnan.


Expertvägledning: Lär dig från en erfaren kursledare med djup kunskap inom EFT-Tapping och självkänsla.

Kursens innehåll:

Till varje modul ingår 2 lektioner och 4 Tapping-sessioner inom ämnet.

Modul 1:

Lektion: Tidiga erfarenheter

Vi börjar med roten av många självkänsloproblem - barndomen. Vi kommer att titta på hur tidiga erfarenheter har format ditt förhållande till dig själv. Du får skrivövningar och Tapping-sessioner specifikt inriktade på att lösa upp dessa känslomässiga blockeringar.


Vad du kommer att lära dig:

- Hur tidiga erfarenheter och relationer har bidragit till din nuvarande självkänsla.

- Identifiera specifika händelser eller mönster som kan ha lett till känslomässiga blockeringar eller begränsande övertygelser.

Lektion: Självkritik och inre dialog

Är du din värsta kritiker? Det ändrar vi på! Genom att identifiera de negativa inre monologerna, kan vi använda EFT-Tapping för att vända dem till din fördel.


Vad du kommer att lära dig:

- Hur du identifierar negativa inre monologer och var de kommer ifrån.

- Tekniker för att omprogrammera dessa negativa monologer till något som faktiskt stärker dig.

Tapping-sessioner till modul 1:

- "Lilla Jag": En tapping-session för att träffa och ge trygghet till ditt "lilla jag", den yngre versionen av dig själv som kanske har blivit sårad.

- "Mamma/Förälder": En tapping-session där du träffar din mamma (visualisering) och får höra allt du önskar att du fått höra som liten.

- "Minska perfektion & prestation": Tapping kring de krav och den perfektionism som din inre dialog ofta pressar på dig.

- "Minska självkritik": Minska på de elaka tankarna om dig själv och stärk dig med affirmationer.

Modul 2:

Lektion: Relationer

Hur påverkar dina relationer din självkänsla? Denna modul handlar om att inventera dina relationer och använda Tapping för att läka gamla sår.


Vad du kommer att få lära dig:

- Hur dina relationer med familj, vänner och partners har format din självkänsla.

- Använda Tapping för att läka gamla relationssår och förbättra din självkänsla.

Lektion: Jämförelse

Är du trött på att jämföra dig med andra? Denna lektion hjälper dig att sluta lägga fokus på vad vad andra har och istället fokusera på vad du har för att du ska känna dig tillräcklig precis som du är.


Vad du kommer att få lära dig:

- Hur kommer det sig att du jämför sig med andra?

- Identifiera de tillfällen och känslor när du börjar jämföra dig med andra och dess påverkan på din självkänsla så att du kan minska på dessa tillfällen med hjälp av Tapping.

Lektion: Hur du pratar under Tapping

I modul 1 lär du dig hur du tappar på egen hand, och i denna lektion går jag igenom varför det är viktigt att prata högt under Tapping och hur du gör det.


Tapping-sessioner i modul 2:

- "Minska påverkan av vad vänner och familj tycker": Vad vänner och familj tycker om det du gör påverkar väldigt mycket, därför tappar vi i denna session för att minska på dess påverkan.

-"Jag förlåter mig själv": Vi mantrar "jag förlåter mig själv..." för alla saker vi gjort eller gör som påverkar vår självkänsla.

- "Sluta jämföra dig med andra": Vi tappar för att sluta jämföra oss med andra.

- "Påverkan av sociala medier": Minska intensiteten av det jobbiga som sker när du se alla andra lyckas eller ha det bra på sociala medier.

Modul 3:

Normer och pengar

Lektion: Normer

Vi lever i en värld full av oskrivna regler, så kallade normer, som påverkar hur vi är, beter oss och hur vi fungerar i världen. Vi växer upp med att se hur "snygga" människor ser ut i tidningar, vad framgångsrika människor jobbar med och hur du borde bete dig för att tjäna pengar. Denna modul handlar om att identifiera dessa normer i ditt liv och använda Tapping för att bryta fri.


Vad du kommer att lära dig:

- Upptäcka vilka sociala och kulturella normer som påverkar din självkänsla och ditt välbefinnande.

- Använda Tapping för att bryta fri från dessa begränsande normer och övertygelser.

Lektion: Pengar

Pengar är inte allt, men de påverkar oss. Här går vi igenom money mindset, pengablockeringar och använder Tapping för att hantera den stress och ångest som ofta kommer med ekonomiska frågor. Självkänsla är ofta boven när det kommer till att ha en dålig relation till pengar.


Vad du kommer att lära dig:

- Förstå din personliga relation till pengar, inklusive eventuella blockeringar eller begränsande övertygelser.

- Använda Tapping för att hantera stress och ångest kring ekonomiska frågor.

Tapping-sessioner i modul 3:

- "Oskrivna regler": Vi tappar för att minska på vanliga oskrivna regler/normer som finns i våra liv.

- "Lyssna på mina egna gränser": Vi tappar för att lyssna på våra egna gränser istället för anpassa oss efter hur en gräns 'borde' se ut.

- "Jag förtjänar pengar": Vi tappar för att känna oss värda mer pengar, utan att behöva prestera mer.

- "Minska på vanliga pengablockeringar": Tapping för att minska på de vanligaste pengablockeringarna som vi kan ha på grund av dålig självkänsla.

Modul 4:

Kropp och livshändelser

Lektion: Känslan för din kropp

Har du svårt för att se dig själv i spegeln? Hur vi ser på våra kroppar påverkar vår självkänsla enormt mycket. Därför kommer vi i denna lektion att jobba på för att förbättra din relation till din kropp.


Vad du kommer att få lära dig:

- Hur din uppfattning om din kropp påverkar din självkänsla och ditt mentala välbefinnande.

- Förbättra relationen till din egen kropp.

Lektion: Tapping i livet

Livet händer, både bra och dåligt. Här lär jag dig hur du kan använda dig av Tapping när du är mitt inne i en jobbig händelse. Vi går även igenom hur du använder Tapping för att öka din närvaro.


Vad du kommer att få lära dig:

- Hur du använder Tapping för avslappning, lugn och närvaro.

- Använda Tapping för att navigera genom igenom pågående händelser och stärka ditt mentala välbefinnande.

Tapping-sessioner i modul 4:

- "Jag är tacksam & älskar min kropp": Vi tappar kring negativa känslor vi kan ha för vår kropp och skiftar mot positiva meningar till vår kropp.

- "Kroppsskannings-tapping": Vi tappar med hjälp av kroppsskanning där vi känner in kroppen en del i taget och slappnar av medan vi tappar.

- "Alla misstag gör mig starkare": I denna tapping-session tappar vi för att påminna oss själva att alla misstag utvecklar oss och får oss att växa.

- "Avslappning & Närvaro i mig själv": Här fokuserar vi på att slappna av och känna in oss själva. Ren självkärlek till oss själva.

!! BONUS-LEKTION

My Westerdahl: 5 nycklar som hjälper dig att gå från kroppshat till kroppskärlek

Till modul 4 får du även denna fantastiska bonus-lektion med My Westerdahl som har skrivit boken Matfrihet: Bli fri från känsloätning och matångest med intuitivt ätande. I denna lektion kommer My att berätta om 5 nycklar som hjälper dig att gå från kroppshat till kroppskärlek.

My Westerdahl

Hela kursen är förinspelad. Du får tillgång till modul 1 direkt när du köper kursen, sedan släpps en modul i veckan. Du väljer själv i vilken takt du vill göra kursen då du kan se lektionerna och göra övningarna precis när du vill. Du har tillgång till kursen för alltid!

Vad tycker tidigare deltagare?

Helene

"Jag tycker den tar upp bra och viktiga saker. Det är alltid bra att få gå djupare in i sig själv och fundera över varför man tänker och mår som man gör. Kursen är väldigt bra och tydlig. Jag rekommenderar den varmt."

Gick kursen Empowered & Enough hos Jonnah


Marie Louise

”Mycket bra kurs. Det blev en förändring i mig. Som att spänningar släppte i mig. Jag kommer att lyssna om på flera och kanske hela kursen igen senare. Tack för en fin och proffsig utmaning.”

Gick kursen Framgångsrik på 21 dagar hos Jonnah


Karolina

"Jonnah är en stjärna på att på ett pedagogiskt sätt lära ut. Jonnah är så generös med sin tid och tillgänglighet, snabba svar och gott bemötande!!

TACK FINA JONNAH!

Jag är så glad över att jag gått kursen!"

Gick kursen Certifierad Tappinginstruktör hos Jonnah

Är du redo att tycka om dig själv och tro på din egen förmåga att lyckas?

Genom denna kurs kommer du att minska på negativa tankar, lära dig att tycka om dig själv mer och tro att du faktiskt kan lyckas och leva det liv du vill leva!


Startar direkt du köper kursen.

Köp kursen senast söndag 18 februari och få utmaningen 'Framgångsrik på 21 dagar' på köpet! (värde 999:-)

Pris: 2.999:-