Utbilda dig till Certifierad Tappinginstruktör

Det här är din väg till att bli en Certifierad Tappinginstruktör och maximera din potential som coach, healer eller terapeut!


Nästa omgång startar 12 augusti 2024 – anmäl dig nu och börja din resa!

"Jonnah är en stjärna på att på ett pedagogiskt sätt lära ut om Tapping."

Jonnah är en stjärna på att på ett pedagogiskt sätt lära ut om Tapping. Det bästa var att jag fick lära mig om Tapping, jag sakna ingen information, och att hela tiden konkret varva teori med praktik, öva och testa! Det näst bästa var min studdy buddy, så kul att ses live och fika, prata och tappa :) Tredje bästa var att Jonnah är så generös med sin tid och tillgänglighet, snabba svar och gott bemötande!! Jag är så glad över att jag gått kursen!

Varför bli en Certifierad Tappinginstruktör?

Utöka din verktygslåda

Lägg till den kraftfulla metoden Tapping i ditt arbete och skapa djupgående förändringar för dina klienter. Integrera Tapping smidigt i ditt nuvarande klientarbete och förstärk resultaten.

Förstärk dina klienters resultat

Tapping hjälper dina klienter att övervinna emotionella blockeringar, lindra stress och ångest, hantera smärta, stärka självförtroendet och uppnå sina mål.

Starta eget företag inom Tapping

Du behöver inte redan arbeta med människor, det går lika bra att starta verksamhet efter utbildning och sedan arbeta som Tappinginstruktör. (Tips: Kolla in bonus #2!)

Stå ut på marknaden

Attrahera nya klienter genom att erbjuda Tapping som en del av ditt arbete. Skapa en unik position inom coaching, healing eller terapi med den ökande efterfrågan på holistiska metoder.

Jonnah Stark

Mitt mål i livet är att sprida kunskapen om Tapping till så många som möjligt, som sedan sprider det vidare till så många de kan. Tillsammans kan vi sprida Tapping till alla som behöver det.


Jag har gått många olika kurser inom olika Tapping-tekniker, hållt tusentals guidade tapping-sessioner sen jag börja och kan prata om detta ämne dygnet runt. Jag älskar allt som har med Tapping att göra!


Tapping är det mest enkla och kraftfulla verktyg jag har stött på. Hjälp mig att sprida det!

Svårt att komma över tidigare händelser?

Tillsammans kan du tillsammans med klienten tappa kring känslorna kring en tidigare händelse och på så sätt hjälpa klienten att ta sig vidare. Genom att integrera Tapping i din verktygslåda kan du erbjuda en snabbare, mer holistisk väg till välbefinnande och inre frid för dina klienter.

Vad ingår i kursen?

Teori

 • 8 moduler med över 40 förinspelade lektioner
 • Quiz efter varje modul
 • Arbetshäfte till varje modul
 • 2 inlämningsuppgifter

Gemenskap & samarbete

 • Gruppcoaching
 • Facebookgrupp
 • Studiekompis

Praktik

 • Ha sessioner med övningsklienter
 • Få feedback av Jonnah
 • Du har tillgång till kursen och Facebookgruppen för alltid!
 • Ångerrätt gäller t.o.m en vecka efter kursstart (innan modul 2 släpps).

"Värd varenda krona!"

Det bästa med kursen var ALLT!! Upplägget, innehållet, längden på instruktionsvideorna, alla övningar, Jonnahs sätt att lära ut! Om någon funderar på att gå kursen skulle jag säga: Gå! Bara gör det, den är värd varenda krona!

Öka motivationen hos klienterna

Att hålla motivationen uppe kan vara en utmaning, speciellt när klienter stöter på inre hinder som ångest, prokrastinering eller självtvivel. Det är här Tapping kommer in. Genom att tappa på specifika meridianpunkter samtidigt som klienten fokuserar på en specifik fråga, hjälper Tapping till att minska stress och emotionell obalans. Detta öppnar upp för nya energinivåer och förnyad motivation.

"Kursen är jättebra, tydlig, enkel och otroligt effektiv."

Kursen är jättebra, tydlig, enkel och otroligt effektiv. Jag är så tacksam för all din feedback Jonnah och ditt härliga sätt, du är verkligen fantastisk. Tydlig, rak och otroligt ödmjuk fortsätt att vara dig själv för det gör kursen så fin.

LÄR DIG FLERA OLIKA TAPPING-TEKNIKER

MODUL 1

GRUNDERNA I TAPPING

Historien om hur Tapping kom till, hur meridianer fungerar, hur tapping påverkar oss neurologiskt och psykologiskt.

MODUL 2

EFT-TAPPING

Allt om hur den universala tappingmetoden EFT fungerar.

MODUL 3

TFT-TAPPING

Vad är TFT-Tapping och hur fungerar det? Du får lära dig hur du använder det och vilka skillnaderna som finns mellan EFT och TFT.

MODUL 4

ALTERNATIVA TAPPING-TEKNIKER

Grunderna i andra tapping-tekniker:

- Energi-Tapping

- Qigong-Tapping

- EFT med Ho'ponopono

- Matrix Reimprinting

- SEFT (Spiritual EFT)

MODUL 5

TAPPING MOT PROBLEM

Lär dig om olika problem och hur du kan tappa mot/kring dem.

MODUL 6

MANIFESTERA MED TAPPING

Hur du och dina klienter kan manifestera med Tapping genom att lösa upp motstånd och blockeringar.

MODUL 7

TAPPING MED KLIENTER

Lär dig hålla sessioner med klienter, både enskilt och i grupp.

MODUL 8

TAPPING FÖR DIG

En hel modul för att hjälpa dig själv med Tapping och hur du kan stärka Tapping. Detta hjälper även dig att lära dina klienter hur de kan tappa på egen hand.

"Jag rekommenderar definitivt andra att gå kursen."

Jag rekommenderar definitivt andra att gå kursen då du både får en bredd och djup i tapping. Det bästa med kursen var att Jonnah dela med sig av sina kunskaper på ett pedagogiskt och fint sätt. Bra upplägg med utbildningsplattformen varvat med zoommöten och samtal med buddies.

BONUSAR!

BONUS #1

Hemskickad EFT-Tapping Dagbok

Få hjälp med din egen utveckling!

Alla deltagare i kursen får 'Din EFT-Tapping Dagbok' i fysiskt format hemskickad till sig 2 veckor efter kursstart! Detta så att du ska kunna dokummentera och följa din egen utveckling med tapping så bra som möjligt.


(Värde: 249:-)

BONUS #2

Bonus-modul: Jobba Online

Kom igång med ditt företag!

En bonus-mobul som handlar om HUR du kan jobba och tjäna pengar online som Tappinginstruktör och coach!


I denna modul går vi igenom allt från marknadsföring till hur du kan coacha online, skapar onlinekurser och bygga en hemsida.


Denna modul innehåller verkligen allt som jag önskar att jag fått lära mig när jag börja coacha online. Jag har lång erfarenhet av hur du bygger företag online, så denna modul är full av nyttig information!


(Värde 1499:-)

Framgångsrik på 21 dagar

En annan bonus är att du får hela utmaningen 'Framgångsrik på 21 dagar' som du väljer själv när du vill gå.


Utmaningen består av 21 tapping-sessioner som släpps under 21 dagar - allt för att få ett mer framgångsrikt mindset!


(Värde: 999:-)


BONUS #4

Tillgång till kursen för alltid

Du som går kursen har tillgång till kursen för alltid (så länge kursen finns!). Detta gäller även framtida uppdateringar och förbättringar av kursen.


Detta erbjuder jag för att du alltid ska kunna gå tillbaka i materialet om du behöver repetition, så att du kan fortsätta känna dig trygg i din roll som Tappinginstruktör.


Du får även stanna i Facebookgruppen för alltid, så att du kan fortsätta att nätverka och umgås med andra Tappinginstruktörer.


(Värde: ovärderligt!)

"WOW vilken välorganiserad kurs!"

WOW vilken välorganiserad kurs! Jonnah är en fena på att organisera sakligt och logiskt. Kursens innehåll är på en perfekt nivå och jag har återvänt många gånger till tidigare moduler för att repetera - något jag vet att jag kommer fortsätta med. Du är oerhört skicklig på att skapa nyfikenhet kring det du själv brinner för, du hänvisar också till källor - någon en sann källkritiker som jag VERKLIGEN gillar!

Vilka bör lägga till Tapping i verktygslådan?

 • Du som vill börja arbeta med människor!
 • Karriärcoacher
 • Massörer
 • Livscoacher
 • Lärare
 • Hälsocoacher
 • Terapeuter
 • Yogainstruktörer
 • Reiki healers
 • Relationscoacher
 • Familjerådgivare
 • Idrottscoacher
 • Mindfulnessinstruktörer
 • Kognitiv beteendeterapeuter
 • NLP-practioner
 • Konstterapeuter

och många många fler!

Läs alla recensioner från tidigare elever här

Ätstörningsexpert

⭐⭐⭐⭐⭐

Jonnah är en stjärna på att på ett pedagogiskt sätt lära ut om Tapping. Det bästa var att jag fick lära mig om Tapping, jag sakna ingen information, och att hela tiden konkret varva teori med praktik, öva och testa! Det näst bästa var min studdy buddy, så kul att ses live och fika, prata och tappa :) Tredje bästa var att Jonnah är så generös med sin tid och tillgänglighet, snabba svar och gott bemötande!! Jag är så glad över att jag gått kursen!


Karolina har gästbloggat om hur hon använder Tapping i sitt arbete som äterstörningsexpert.

Du hittar inlägget HÄR!

Socionom, Leg. Psykoterapeut

⭐⭐⭐⭐⭐

Det bästa med kursen var ALLT!! Upplägget, innehållet, längden på instruktionsvideorna, alla övningar, Jonnahs sätt att lära ut!

Om någon funderar på att gå kursen skulle jag säga: Gå! Bara gör det, den är värd varenda krona!

Separationscoach

⭐⭐⭐⭐⭐

WOW vilken välorganiserad kurs! Jonnah är en fena på att organisera sakligt och logiskt. Kursens innehåll är på en perfekt nivå och jag har återvänt många gånger till tidigare moduler för att repetera - något jag vet att jag kommer fortsätta med.

Du är oerhört skicklig på att skapa nyfikenhet kring det du själv brinner för, du hänvisar också till källor - någon en sann källkritiker som jag VERKLIGEN gillar!

Frekvensterapeut, Hypnosterapeut, EFT-coach

⭐⭐⭐⭐⭐

Jag rekommenderar definitivt andra att gå kursen då du både får en bredd och djup i tapping. Det bästa med kursen var att Jonnah dela med sig av sina kunskaper på ett pedagogiskt och fint sätt. Bra upplägg med utbildningsplattformen varvat med zoommöten och samtal med buddies.

Hälsocoach

⭐⭐⭐⭐⭐

Kursen har ett helt perfekt upplägg med moduler och lektioner. Bra att en modul i taget släpptes. Pedagogisk och mycket lärorik! Om någon funderar på att gå kursen skulle jag säga: Gå kursen!

Jag är så tacksam att Jonnah dök upp på Instagram så att jag kunde köpa kursen. Allt har en mening.

EFT Coach

⭐⭐⭐⭐⭐

Allt innehåll så bra och intressant. Jonnahs röst är väldigt behaglig att lyssna på. Upplägget är superbra.

Det är är helt klart värt att gå kursen, även om du bara vill göra det för egen del och inte jobba med klienter

Hälsopedagog

⭐⭐⭐⭐⭐

Kursen är jättebra, tydlig, enkel och otroligt effektiv. Jag är så tacksam för all din feedback Jonnah och ditt härliga sätt, du är verkligen fantastisk. Tydlig, rak och otroligt ödmjuk fortsätt att vara dig själv för det gör kursen så fin.

Tappinginstruktör, Hypnosterapeut, Livscoach

Sheila Sirola

⭐⭐⭐⭐⭐

Det bästa med kursen var all ny kunskap som jag kan använda för egen del men även i framtiden för att hjälpa människor. Kursen var jättebra i sin helhet. Tycker absolut att man ska gå den för att sprida viktig kunskap, omtanke och kärlek. Jonnah är så fantastiskt duktig på det hon gör. Lugn, inspirerande, pedagogisk och omtänksam.

Tappinginstruktör

Tina Lindkvist

⭐⭐⭐⭐⭐

Det var bra att det var uppdelat på flera korta filmer, bra att ha bilder med text samtidigt som du pratade, superbra arbetshäften. Kursen är otroligt snygg och proffsigt gjord. Jonnah är pedagogisk och förtroendeingivande. Jag kommer att sakna det och våra träffar på onsdagarna. Superbra med buddys!

Jag skulle definitivt rekommendera andra att gå kursen, oavsett om de vill jobba med det eller om det är ”bara” för deras personliga utvecklings skull.

Relationscoach, Reikihealer, Tappinginstuktör

⭐⭐⭐⭐⭐

Det bästa med kursen var att få lära mig Tapping för att kunna hjälpa andra. Om någon funderar på att gå den: Gå den!

Tappinginstruktör

Petra Uhlin

⭐⭐⭐⭐⭐

Väldigt pedagogisk och innehållsrik kurs. Man får mycket information, Jonnah förklarar alla tekniker bra.

Stor bonus att man får tillgång till Tapping-biblioteket, och att man får en buddy att samtala med och öva med är kanon.

Till dem som funderar på att gå kursen skulle jag säga: Gå!! Den är kanon!

Tappinginstruktör

Rosie Nordstrand

⭐⭐⭐⭐⭐

Det jag gillade var alla videor med så tydliga instruktioner, men också träffarna med Jonnah. Det har varit jättebra att få ha en buddy också. Jag rekommenderar verkligen kursen! Jonnah är verkligen helt perfekt för att leda kursen, trygg, inlyssnande och seriös. Tack så jättemycket!

Tappinginstruktör

Eva Olars

⭐⭐⭐⭐⭐

Gillade övnings stunderna och Buddy träffarna och att kunna hjälpa sig själv men även hjälpa andra. Ett fint sätt att kunna hjälpa utan att behöva material eller ett kontor man har tappningen med sig alltid, som ett typ ” ABC hjälp medel”.

Tappinginstruktör

Maj-Lis

⭐⭐⭐⭐⭐

Mycket lärorik. Jag har fått lära mig så mycket nytt. Bra upplägg. Jag skulle varmt rekommendera denna fantastiska kurs. Jag tycker att du är en helt otrolig kursledare. Är så otroligt tacksam att jag valde att gå denna kurs.

Tappinginstruktör

Emma Olsson

⭐⭐⭐⭐⭐

Förutom all information så gillade jag övningarna som kom med, men också att du hade lite exempel-video (den med klient men också typ avslappning och qigongen osv). Tyckte det var superbra att det var uppdelat med modulerna (så att man inte kan rusha igenom allt som ja antagligen hade gjort isfl) utan att nu fick man göra de i lugn och ro och fastna mer. Bra med lagom långa avsnitt per modul (så man inte blir "fast" i en modul i 1 timme och inte orkar lyssna). Bra att de fanns inbokade frågestunder och provtillfällen men att de inte var obligatoriska men som man ändå kunde kika på i efterhand när man hade utrymme för det. Var också väldigt uppskattat att du svarar på sina frågor osv man har :)

Tappinginstruktör

Gun-Britt Karlsson

⭐⭐⭐⭐⭐

Gillade att man kunde se modulerna när man ville och fick feedback av dig.

Tappinginstruktör

Linda Vitchi

⭐⭐⭐⭐⭐

Mycket praktik och teori blandat. Bra att man får behålla tillgången till kursen så att man alltid kan gå tillbaka och repetera. Gilla att det var sådan bredd på innehållet utan att bli spretigt. Rekommenderar kursen! Det gav så mycket mer än jag trodde. Jag såg det som ren kompetensutveckling, ett tillägg till coaching. Men det var så mycket mer! Jag använder det mycket på mig själv och det har blivit ett av mina viktigaste verktyg. Så bra utbildning! Det var även bra med många kortare lektioner istället för några jättelånga!

Tappinginstruktör

Ing-Mari Gustafsson Tähtinen

⭐⭐⭐⭐⭐

Mycket innehållsrik, lärorik och spännande kurs! Visste inte att det fanns mycket att lära sig inom Tapping. Bra upplägg! Jonnahs breda kunnighet inom Tapping och att hon förklarar på ett bra och lättförståeligt vis, samt hennes vänliga och lugna sätt! Tacksam över att jag började denna kurs! Rekommenderas varmt!

Tappinginstruktör

Christina Sundén

⭐⭐⭐⭐⭐

Min upplevelse med kursen är att det är ett mycket bra och pedagogiskt upplägg och en fantastiskt pedagogisk lärare. Informationen är lätt att ta till sig. Lektionerna är lagom långa och informativa. Upplägget passade mig och föll mig i smaken. Om någon funderar på att gå kursen skulle jag säga: Tveka inte.. Gå kursen!!! Jonnah är fantastisk bra!

Tappinginstruktör

Ragnhild Eklund

⭐⭐⭐⭐⭐

Jonnah som kursledare är så mänsklig och varm. Kursmaterialet är också lättfattligt och välstrukturerat. Bredden på kunskapen om Energipsykologin imponerar. Mindre bra var att vi inte fick se individuell tapping från start. Känns som jag skulle behöva mer övning på det och ha sett mer av individuell tapping för att öka självförtroendet. Kursen är väl värd sitt pris. Det är en kärleksfull kurs i personlig utveckling.

Tappinginstruktör

Annica Karlsson

⭐⭐⭐⭐⭐

Bra pedagogiska och tydliga förklaringar i alla videos. Bra kvalitet på kursmaterialet. Jättebra med Jonnahs tillgänglighet på mejl för att svara på frågor, och att ha en Buddy att jobba ihop med. Jag gillade verkligen öppenheten för att alla kan göra kursen i sin egen takt. Bra med träff nästan varje vecka på Zoom och att vi fick öva med varandra under några några träffar. Jag är supernöjd med kursen och tycker det mesta med den är superbra! Du är så duktig på att lära ut Jonnah! Jag är så glad att jag valde att gå den!

Tappinginstruktör

Elisabet Engvall

⭐⭐⭐⭐⭐

Det är lätt att hänga med. Tydlighet. Jonnah håller kursen med hjärtat och älskar det hon gör. Naturtroget. Rekommenderar andra att gå kursen. Den är enkel och lättförståelig. Man kan repetera flera gånger. Jonnah är bäst. En en läromästare.

Healer

Anonym

⭐⭐⭐⭐⭐

Jonnah är väldigt pedagogisk och förklarade bra på ett intressant sätt och jag gillar att det är online så man kan göra kursen i sin egen takt. Jag rekommenderar kursen till andra.

ANMÄL DIG NU

11.999:-

(inklusive moms)


 • 8 moduler (över 40 lektioner)
 • Facebookgrupp
 • Praktik
 • Podcast
 • Arbetshäften
 • Certifiering
 • Bonus: EFT-Tapping Dagbok
 • Bonus-modul: Jobba Online
 • Bonus: Utmaningen Framgångsrik på 21 dagar


Går att delbetala via Klarna!

Vanliga frågor

Hur länge pågår kursen?

Ett halvår. Först är det 10 veckor teori, och sedan ca 10 veckor praktik - där du har övningsklienter på egen hand. Det går även bra att göra kursen i en långsammare takt om du vill.


Kursstart måndag 12 augusti 2024.


12 augusti: 12:00 - 13:00 (introduktion)

19 augusti: 12:00 - 13:00 (frågestund)

2 september: 12:00 - 13:00 (frågestund)

16 september: 12:00 - 13:00 (frågestund)

29 september: 18:00 - 20:30 (övningstillfälle)

30 september: 12:00 - 13:00 (frågestund)

14 oktober: 12:00 - 13:00 (frågestund)

21 oktober: 18:00 - 20:30 (övningstillfälle)

28 oktober: 12.00 - 13:00 (frågestund)


Deadline för uppgifter och klientsessioner: 20 december 2024


Avslutningsträff: 12 januari 19:00

Jag kan inget om tapping, kan jag gå kursen ändå?

Ja, självklart!


Ingen erfarenhet av Tapping krävs för att delta i denna kurs! Jag kommer att lära dig allt du behöver veta steg för steg så att du kan bli en Certifierad Tappinginstruktör oavsett din tidigare kunskapsnivå.


Kom och upptäck kraften i Tapping och hur den kan förändra ditt liv och dina klienters liv på ett positivt sätt.

Vad kostar kursen?

Kursen kostar 11.999:- (inkl.moms). Det går även att betala med Klarna eller faktura.


Även om man köper kursen nu så får du tillgång till alla framtida uppdateringar av kursen!

Går det att dela upp betalning på ännu fler månader?

Vill du dela upp betalningen så väljer du att betala med Klarna så kan du sedan dela upp betalningen hos Klarna.

Hur kan jag jobba med tapping?

Som Certifierad Tappinginstruktör kan du erbjuda ett brett utbud av tjänster, inklusive individuella sessioner, gruppsessioner, workshops, retreats, kurser och mycket mer (både fysiskt och online!).


Du har möjlighet att skapa en flexibel och lönsam karriär som passar dina egna önskemål och behov. Kom och bli en del av den växande Tapping-gemenskapen och upplev friheten och glädjen av att göra skillnad i människors liv samtidigt som du tjänar pengar på det du älskar att göra!

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Livstid! Så länge kursen finns så har du tillgång till den och ALLA uppdateringar jag gör med kursen i framtiden.


Skulle jag någon gång bestämma mig för att ta bort kursen (vilket inte är så troligt!) så hör jag av mig minst 3 månader innan så att du hinner ladda ner allt.

Vad innebär certifieringen?

Min kurs inkluderar tester och övningar som är utformade för att hjälpa dig att utveckla dina färdigheter och få feedback från mig som expert inom tapping. Genom dessa övningar kan du bli certifierad av mig som en kompetent Tappinginstruktör. Det är dock viktigt att notera att min kurs inte är certifierad av någon extern organisation.


Jag är Certifierad EFT & TFT Master Practitioner, och har utbildat mig hos flera olika experter utomlands för att få så mycket kunskap som möjligt inom Tapping.


Det finns i dagsläget ingen annan kurs som lär ut flera olika Tapping-tekniker i en och samma kurs i Sverige. Det finns alltså ingen standardisering av hur en sådan här kurs ska se ut. Denna kurs är skapad helt av mig. Certifieringen du får, när du gått klart kursen, är ett bevis på att du har tillräckligt med kunskap kring Tapping och att du kan tillämpa den kunskapen praktiskt i ditt arbete.


När du sedan är godkänd och certifierad kommer du även att erbjudas att stå med på www.efttapping.se i databasen, som kommer att skapas efter första kullen av Tappinginstruktörer, med dina kontaktuppgifter, stad och eventuell specialisering. Du får även använda dig av min certifieringslogga på din hemsida efter att du är certifierad.

Sker hela kursen online?

Ja, hela kursen sker online utan fysiska träffar.


Lektionerna i modulerna är förinspelade. Frågestunderna sker via Zoom och spelas in så att du kan se i efterhand om du missar.


Övningstillfällena sker också över Zoom, i grupprum. Dessa spelas dock inte in.


Du väljer själv om du vill träffa dina övningsklienter fysiskt eller online.

Vem är denna kursen för?

Denna kurs är för dig som vill lära dig Tapping på ett professionellt och djupgående sätt och samtidigt uppnå en certifiering som Tappinginstruktör. Kursen är särskilt utformad för coacher eller kvinnor som drömmer om att bli coacher och vill lägga till en effektiv och holistisk teknik i sin verktygslåda för att hjälpa sina kunder att hantera stress, oro och trauman.


Kursen är även lämplig för dem som vill utforska en personlig utvecklingsresa och lära sig hur man använder Tapping som en självhjälpsmetod för att hantera livets utmaningar.


Med min omfattande utbildning och feedback på det du gör kommer du att lära dig allt du behöver för att bli en professionell och Certifierad Tappinginstruktör. Ta ditt nästa steg i karriären och ta kontroll över ditt liv med denna kurs!

Vem är denna kurs INTE för?

Denna kurs kan vara utmanande och intensiv för personer som inte är intresserade av personlig utveckling, självreflektion och att arbeta med andra människor. Om du är ointresserad av att hjälpa andra, har en låg motivation eller inte är villig att investera tid och engagemang i din egen utbildning och utveckling kan denna kurs vara mindre lämplig för dig.

Ingår support?

Jag finns med dig hela vägen. Du kan bara maila mig när du vill under kursen så svarar jag inom 48 timmar, och jag finns även tillgänglig i Facebookgruppen!

Har jag ångerrätt?

Du har rätt att ångra dig och få tillbaka pengarna fram tills en vecka efter kursstart. Känner du efter första veckan att kursen inte alls passar dig, hör av dig till mig senast 18 augusti 2024 så löser vi det.


Jag vill att de som går kursen känner att de verkligen vill gå kursen!


Vid återbetalning dras alltid en adminavgift på 200:-.

När får jag tillgång till kursen?

Alla får tillgång till kursen vid samma dag, måndag 12 augusti 2024.


Samma sak gäller Facebookgruppen.


Andra bonusar får du tillgång till i samband med att modul 2 släpps (och ångerrätten gått ut).


Bonusmodulen "Jobba online" får du tillgång till efter att de första 8 modulerna släppts.

Vad krävs av mig för att bli certifierad?

För att bli certifierad behöver du:

- Klarat alla quiz till alla moduler

- Gjort båda uppgifterna och skickat till mig

- Haft 10 sessioner (totalt) med minst två olika övningsklienter

- Skickat två av dessa sessioner i video-format till mig

- Skrivit lite kort om alla 10 sessioner och skickat dokumentet till mig

Fler frågor?

Har din fråga inte besvarats här så kan du maila mig på info@efttapping.se eller skicka ett meddelande till mig på Instagram @jonnah, så svarar jag så fort jag kan!