Onlinekurs

Certifierad Tappinginstruktör

Med Jonnah Stark

Nästa kursstart sker 7 augusti 2023.

Din väg till att bli Tappinginstruktör och maximera din potential som coach, healer eller terapeut!

Varför bli en Certifierad Tappinginstruktör?

Som en Certifierad Tappinginstruktör får du möjligheten att:


Utöka din verktygslåda: Lägg till den kraftfulla metoden Tapping i ditt arbete för att skapa en djupare och varaktig förändring för dina klienter. Ta del av mångsidigheten hos Tapping-tekniker och integrera dem smidigt i ditt nuvarande klientarbete.


Förstärk dina resultat: Tapping kan hjälpa dina klienter att övervinna emotionella blockeringar, lindra stress och ångest, hantera smärta, stärka självförtroendet och uppnå sina mål. Genom att bli en Certifierad Tappinginstruktör kan du ta dina klienters resultat till en helt ny nivå.


Stå ut på marknaden: Genom att erbjuda Tapping som en del av ditt klientarbete kan du sticka ut från mängden och attrahera nya klienter. Den ökande efterfrågan på holistiska metoder gör att du kan skapa en unik position inom coaching, healing eller terapi.

Varför ska du gå denna kurs?

Djupgående kunskap om Tapping

Vi kommer att dyka ned i flera olika Tapping-tekniker som finns där ute. Från den beprövade EFT-metoden till innovativa alternativa Tapping-approacher, kommer du att lära dig dem flesta! Dina kunskaper kommer att sträcka sig långt bortom grunderna och du kommer att vara välbeväpnad med verktyg för att hjälpa dina klienter att övervinna emotionella blockeringar, minska stress, lindra smärta och boosta självkänslan. Du kommer att vara en verklig Tapping-guru!

Färdigheter att arbeta med klienter

Att bli en Certifierad Tappinginstruktör handlar inte bara om att ha teoretisk kunskap - det handlar om att kunna tillämpa den i praktiken och göra verklig skillnad för dina klienter. Vi kommer att försäkra oss om att du är expert på att skapa en varm, stöttande och trygg miljö för dina klienter. Du kommer att lära dig att sätta tydliga mål och avsikter för dina sessioner och anpassa Tapping-teknikerna efter varje individ för att maximera resultaten.


Motstånd och känslomässiga reaktioner? Inga problem! Du kommer att få verktyg och strategier för att hantera dem på ett proffsigt sätt. Efterbehandling och uppföljning kommer också att vara en del av ditt repertoar för att se till att dina klienter når hållbara resultat.

Praktiska erfarenheter genom övningsklienter

Den bästa lärdomen kommer från att faktiskt göra! Därför ges du möjligheten att arbeta med övningsklienter och praktisera dina färdigheter i verkliga situationer. Du kommer att få värdefull feedback och vägledning för att förfina dina tekniker och bygga upp ditt självförtroende som Tappinginstruktör. Det är dags att ta på dig rollen och skapa magi för dina klienter!

Gemenskap med andra Tappinginstruktörer

Du kommer inte vara ensam på denna resa. Som en del av vår gemenskap av Certifierade Tappinginstruktörer får du tillgång till en stöttande och inspirerande grupp av kollegor. Här kan du dela erfarenheter, utbyta kunskap och peppa varandra på vägen. Tillsammans är vi starkare!

Modulernas innehåll

 • Modul 1: Grunderna i Tapping

Historien om hur Tapping kom till, hur meridianer fungerar, hur tapping påverkar oss neurologiskt och även psykologiskt. Du får även lära dig hur du tappar och vilka punkter som ingår. • Modul 2: EFT-Tapping

Allt om hur den universala tappingmetoden EFT fungerar. Varför är det så viktigt att vi får fram känslorna och att vi pratar högt? Hur fungerar NLP? Vilka biverkningar finns med EF-Tapping? Och hur går en tapping-session till? • Modul 3: TFT-Tapping

Vad är TFT-Tapping och hur fungerar det? Du får lära dig hur du använder det och vilka skillnaderna som finns mellan EFT och TFT, och vilken som är bäst. • Modul 4: Alternativa Tapping

Grunderna i fyra andra tapping-tekniker:

- Energi-Tapping

- Qigong-Tapping

- EFT med Ho'ponopono

- Matrix Reimprinting

 • Modul 5: Tapping mot problem

Lär dig om olika problem och hur du kan tappa mot/kring dem. Bland annat:

- Stress & Ångest

- Smärta & obehag

- Självkänsla & Självförtroende

- Sömnproblem • Modul 6: Manifestera med Tapping

Hur du kan manifestera med Tapping och även hur du kan hjälpa dina klienter att manifestera med Tapping genom att lösa upp motstånd och blockeringar. • Modul 7: Tapping med klienter

Vad du bör tänka på när du jobbar med klienter och hjälper dem genom Tapping. Vi går även igenom hur du introducerar Tapping till befintliga klienter på ett bra sätt. • Modul 8: Tapping på egen hand

Hur du tappar på egen hand kring dina egna problem, varför det är viktigt och även hur du lär dina klienter att tappa på egen hand.

BONUS #1

Din EFT-Tapping Dagbok

Alla deltagare i kursen får 'Din EFT-Tapping Dagbok' i fysiskt format hemskickad till sig 2 veckor efter kursstart! Detta så att du ska kunna dokummentera och följa din egen utveckling med tapping så bra som möjligt.

BONUS #2

Bonus-modul: Jobba Online!

En bonus-mobul som handlar om HUR du kan jobba och tjäna pengar online som Tappinginstruktör och coach!


I denna modul går vi igenom allt från marknadsföring till hur du kan coacha online (både via video och i skrift) och skapa onlinekurser. Denna modul innehåller verkligen allt som jag önskar att jag fått lära mig när jag börja coacha online. Jag har lång erfarenhet av hur du bygger företag online, så denna modul är full av nyttig information!

BONUS #3

6 månader Tribe of Queens

Som bonus får du även ett 6 månaders medlemsskap i medlemsportalen Tribe of Tapping Queens.


Detta är en medlemsportal där Jonnah lär ut tapping till kvinnor som vill använda det i sin vardag för att må bättre och bli mer framgångsrika. I portalen finns masterclasses, Zoom-träffar, stort tapping-bibliotek, gästföreläsare och podcast. Läs mer om medlemsportalen HÄR.

Vad säger tidigare deltagare?

Pia Ahlgren


Veronica Sund Holmlund

jagarsund.se


Karolina Palmberg

karolinapalmberg.se

Anmäl dig nu!

Early Bird-pris t.o.m 12 juni 2023

Betala allt på en gång

7.999:-

Efter 12 juni: 9.999:-

(inklusive moms)


 • 8 moduler (över 40 lektioner)
 • Facebookgrupp
 • Praktik
 • Podcast
 • Arbetshäften
 • Bonus-modul Jobba Online
 • Certifiering
 • BONUS! 1 h coaching med Jonnah

Dela upp betalniningen på 5 månader

1.699:-

Efter 12 juni: 2.099:-

per månad (inklusive moms) • 8 moduler (över 40 lektioner)
 • Facebookgrupp
 • Praktik
 • Podcast
 • Arbetshäften
 • Bonus-modul Jobba Online
 • Certifiering

Betala allt på en gång och få 1 timmes coaching av Jonnah!

Behöver du dela upp betalningen på fler månader?

Maila mig på info@efttapping.se

Vem är jag?

Mitt namn är Jonnah Stark. Jag har arbetat med att stärka kvinnor sedan 2017 och bestämde mig 2020 för att bli Sveriges expert inom Tapping. Jag har gått många olika kurser inom olika Tapping-tekniker, hållt minst 500 guidade tapping-sessioner sen jag börja och kan prata om detta ämne dygnet runt. Jag älskar allt som har med Tapping att göra!


Mitt mål i livet är att sprida kunskapen om Tapping till så många som möjligt, som sedan sprider det vidare till så många de kan. Tillsammans kan vi sprida Tapping till alla som behöver det.


Tapping är det mest enkla och kraftfulla verktyg jag har stött på. Hjälp mig att sprida det!

Vanliga frågor

Hur länge pågår kursen?

Själva kursen pågår i 10 veckor där vi går igenom de 8 modulerna plus två uppgifter.


Sedan kör du på egen hand under 10 veckor med dina övningsklienter, där du sedan skickar in 3 av dem inspelade videorna till mig i december för godkännande. Vi har sedan avslutning i början av januari där du blir certifierad!


Kursstart 7 augusti 2023.

Jag kan inget om tapping, kan jag gå kursen ändå?

Ja, självklart!


Ingen erfarenhet av Tapping krävs för att delta i denna kurs! Jag kommer att lära dig allt du behöver veta steg för steg så att du kan bli en Certifierad Tappinginstruktör oavsett din tidigare kunskapsnivå.


Kom och upptäck kraften i Tapping och hur den kan förändra ditt liv och dina klienters liv på ett positivt sätt.

Går det att dela upp betalning på ännu fler månader?

Vill du dela upp betalningen på fler månader så kan du maila mig på info@efttapping.se så löser vi det!

Hur kan jag jobba med tapping?

Som Certifierad Tappinginstruktör kan du erbjuda ett brett utbud av tjänster, inklusive individuella sessioner, gruppsessioner, workshops, retreats, kurser och mycket mer (både fysiskt och online!).


Du har möjlighet att skapa en flexibel och lönsam karriär som passar dina egna önskemål och behov. Kom och bli en del av den växande Tapping-gemenskapen och upplev friheten och glädjen av att göra skillnad i människors liv samtidigt som du tjänar pengar på det du älskar att göra!

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Livstid! Så länge kursen finns så har du tillgång till den och ALLA uppdateringar jag gör med kursen i framtiden.


Skulle jag någon gång bestämma mig för att ta bort kursen (vilket inte är så troligt!) så hör jag av mig minst 3 månader innan så att du hinner ladda ner allt.

Vad innebär certifieringen?

Min kurs inkluderar tester och övningar som är utformade för att hjälpa dig att utveckla dina färdigheter och få feedback från mig som expert inom tapping. Genom dessa övningar kan du bli certifierad av mig som en kompetent Tappinginstruktör. Det är dock viktigt att notera att min kurs inte är certifierad av någon extern organisation.


Jag är Certifierad EFT & TFT Master Practitioner, och har utbildat mig hos flera olika experter utomlands för att få så mycket kunskap som möjligt inom Tapping.


Det finns i dagsläget ingen annan kurs som lär ut flera olika Tapping-tekniker i en och samma kurs i Sverige. Det finns alltså ingen standardisering av hur en sådan här kurs ska se ut. Denna kurs är skapad helt av mig. Certifieringen du får, när du gått klart kursen, är ett bevis på att du har tillräckligt med kunskap kring Tapping och att du kan tillämpa den kunskapen praktiskt i ditt arbete.


När du sedan är godkänd och certifierad kommer du även att erbjudas att stå med på www.efttapping.se i databasen, som kommer att skapas efter första kullen av Tappinginstruktörer, med dina kontaktuppgifter, stad och eventuell specialisering. Du får även använda dig av min certifieringslogga på din hemsida efter att du är certifierad.

Vem är denna kursen för?

Denna kurs är för dig som vill lära dig Tapping på ett professionellt och djupgående sätt och samtidigt uppnå en certifiering som Tappinginstruktör. Kursen är särskilt utformad för coacher eller kvinnor som drömmer om att bli coacher och vill lägga till en effektiv och holistisk teknik i sin verktygslåda för att hjälpa sina kunder att hantera stress, oro och trauman.


Kursen är även lämplig för dem som vill utforska en personlig utvecklingsresa och lära sig hur man använder Tapping som en självhjälpsmetod för att hantera livets utmaningar.


Med min omfattande utbildning och feedback på det du gör kommer du att lära dig allt du behöver för att bli en professionell och Certifierad Tappinginstruktör. Ta ditt nästa steg i karriären och ta kontroll över ditt liv med denna kurs!

Vem är denna kurs INTE för?

Denna kurs kan vara utmanande och intensiv för personer som inte är intresserade av personlig utveckling, självreflektion och att arbeta med andra människor. Om du är ointresserad av att hjälpa andra, har en låg motivation eller inte är villig att investera tid och engagemang i din egen utbildning och utveckling kan denna kurs vara mindre lämplig för dig.

Ingår support?

Jag finns med dig hela vägen. Du kan bara maila mig när du vill under kursen så svarar jag inom 48 timmar, och jag finns även tillgänglig i Facebookgruppen!

Har jag ångerrätt?

Du har rätt att ångra dig och få alla pengar tillbaka fram tills en vecka efter kursstart. Känner du efter första veckan att kursen inte alls passar dig, hör av dig till mig senast 13 augusti så löser vi det.


Vid ångerrätt dras alltid en avgift på 200:- av återbetalningen.

När får jag tillgång till kursen?

Alla får tillgång till kursen vid samma tidpunkt 7 augusti 2023.


Samma sak gäller Facebookgruppen och medlemsportalen Tribe of Tapping Queens. Bonusmoduler och bonuskurser får du tillgång till efter att de första 10 veckorna gått.

Fler frågor?

Har din fråga inte besvarats här så kan du maila mig på info@efttapping.se eller skicka ett meddelande till mig på Instagram @jonnah, så svarar jag så fort jag kan!

© Jonnah Stark - info@efttapping.se