Onlinekurs

Certifierad Tappinginstruktör

Med Jonnah Stark

Anmälan är nu stängd!

Nästa omgång startar 9 april 2024

Din väg till att bli Tappinginstruktör och maximera din potential som coach, healer eller terapeut!

För dig som vill lära dig Tapping på ett professionellt och djupgående sätt

och samtidigt uppnå en certifiering som Tappinginstruktör.

Kursen är särskilt utformad för coacher eller kvinnor som drömmer om att bli coacher och vill lägga till en effektiv och holistisk teknik i sin verktygslåda för att hjälpa sina kunder att hantera stress, oro och trauman.

Även för dig som vill utforska en personlig utvecklingsresa

och lära sig hur man använder Tapping som en självhjälpsmetod för att hantera livets utmaningar.


Med min omfattande utbildning och feedback på det du gör kommer du att lära dig allt du behöver för att bli en professionell och Certifierad Tappinginstruktör. Ta ditt nästa steg i karriären och ta kontroll över ditt liv med denna kurs!

Varför bli en Certifierad Tappinginstruktör?

Som en Certifierad Tappinginstruktör får du möjligheten att:


Utöka din verktygslåda: Lägg till den kraftfulla metoden Tapping i ditt arbete för att skapa en djupare och varaktig förändring för dina klienter. Ta del av mångsidigheten hos Tapping-tekniker och integrera dem smidigt i ditt nuvarande klientarbete.


Förstärk dina resultat: Tapping kan hjälpa dina klienter att övervinna emotionella blockeringar, lindra stress och ångest, hantera smärta, stärka självförtroendet och uppnå sina mål. Genom att bli en Certifierad Tappinginstruktör kan du ta dina klienters resultat till en helt ny nivå.


Stå ut på marknaden: Genom att erbjuda Tapping som en del av ditt klientarbete kan du sticka ut från mängden och attrahera nya klienter. Den ökande efterfrågan på holistiska metoder gör att du kan skapa en unik position inom coaching, healing eller terapi.

Modulernas innehåll

 • Modul 1: Grunderna i Tapping

Historien om hur Tapping kom till, hur meridianer fungerar, hur tapping påverkar oss neurologiskt och även psykologiskt. Du får även lära dig hur du tappar och vilka punkter som ingår. • Modul 2: EFT-Tapping

Allt om hur den universala tappingmetoden EFT fungerar. Varför är det så viktigt att vi får fram känslorna och att vi pratar högt? Hur fungerar NLP? Vilka biverkningar finns med EF-Tapping? Och hur går en tapping-session till? • Modul 3: TFT-Tapping

Vad är TFT-Tapping och hur fungerar det? Du får lära dig hur du använder det och vilka skillnaderna som finns mellan EFT och TFT, och vilken som är bäst. • Modul 4: Alternativa Tapping

Grunderna i fyra andra tapping-tekniker:

- Energi-Tapping

- Qigong-Tapping

- EFT med Ho'ponopono

- Matrix Reimprinting

 • Modul 5: Tapping mot problem

Lär dig om olika problem och hur du kan tappa mot/kring dem. Bland annat:

- Stress & Ångest

- Smärta & obehag

- Självkänsla & Självförtroende

- Sömnproblem • Modul 6: Manifestera med Tapping

Hur du kan manifestera med Tapping och även hur du kan hjälpa dina klienter att manifestera med Tapping genom att lösa upp motstånd och blockeringar. • Modul 7: Tapping med klienter

Vad du bör tänka på när du jobbar med klienter och hjälper dem genom Tapping. Vi går även igenom hur du introducerar Tapping till befintliga klienter på ett bra sätt. • Modul 8: Tapping för dig

Hur du tappar på egen hand kring dina egna problem, varför det är viktigt och även hur du lär dina klienter att tappa på egen hand.

BONUS #1

Din EFT-Tapping Dagbok

Alla deltagare i kursen får 'Din EFT-Tapping Dagbok' i fysiskt format hemskickad till sig 2 veckor efter kursstart! Detta så att du ska kunna dokummentera och följa din egen utveckling med tapping så bra som möjligt.

BONUS #2

Bonus-modul: Jobba Online!

En bonus-mobul som handlar om HUR du kan jobba och tjäna pengar online som Tappinginstruktör och coach!


I denna modul går vi igenom allt från marknadsföring till hur du kan coacha online (både via video och i skrift) och skapa onlinekurser. Denna modul innehåller verkligen allt som jag önskar att jag fått lära mig när jag börja coacha online. Jag har lång erfarenhet av hur du bygger företag online, så denna modul är full av nyttig information!

http://www.nyttis.se

Vad ingår i kursen?

Teori

 • 8 moduler med över 40 lektioner i både video + podcast
 • Quiz efter varje modul
 • Arbetshäfte till varje modul
 • 2 inlämningsuppgifter

Gemenskap & samarbete

 • Gruppcoaching
 • Facebookgrupp
 • Buddy / Studiekompis

Praktik

 • Ha sessioner med övningsklienter
 • Få feedback av Jonnah

Du har tillgång till kursen och Facebookgruppen för alltid - så länge de finns!

Hur går kursen till?

Välj mellan att gå kursen under ett halvår eller under ett helt år.

Studietakt halvår

(Klass 1 VT24):

15 januari - 2 juni 2024 (avslutning 16 juni 19:00 över Zoom).


>> SCHEMA


Under de första 10 veckorna så släpps 8 moduler med förinspelade lektioner. Under dessa 10 veckor har vi även frågestunder, övningstillfällen och uppgifter.

Den andra halvan av kursen är det praktik där du har 10 sessioner med egna övningsklienter.


Det enda som är obligatoriskt i kursen är att man deltar på minst 1 övningstillfälle av de 4 som sker, samt skickar in uppgifterna och övningsklienterna (varav 3 sessioner ska filmas.

http://www.nyttis.se

Skriv upp dig på väntlistan inför nästa kursstart

Vem är jag?

Mitt namn är Jonnah Stark. Jag har föreläst inom psykologi och personlig utveckling sedan 2014 och bestämde mig 2020 för att bli Sveriges expert inom Tapping. Jag har gått många olika kurser inom olika Tapping-tekniker, hållt flera hundra guidade tapping-sessioner sen jag börja och kan prata om detta ämne dygnet runt. Jag älskar allt som har med Tapping att göra!


Mitt mål i livet är att sprida kunskapen om Tapping till så många som möjligt, som sedan sprider det vidare till så många de kan. Tillsammans kan vi sprida Tapping till alla som behöver det.


Tapping är det mest enkla och kraftfulla verktyg jag har stött på. Hjälp mig att sprida det!

Vanliga frågor

Hur länge pågår kursen?

Ett halvår. Se exakta datum högre upp.


Kursstart tisdag 9 april 2024.

Jag kan inget om tapping, kan jag gå kursen ändå?

Ja, självklart!


Ingen erfarenhet av Tapping krävs för att delta i denna kurs! Jag kommer att lära dig allt du behöver veta steg för steg så att du kan bli en Certifierad Tappinginstruktör oavsett din tidigare kunskapsnivå.


Kom och upptäck kraften i Tapping och hur den kan förändra ditt liv och dina klienters liv på ett positivt sätt.

Vad kostar kursen?

Det kostar just nu 9.999:- att gå denna kurs. Avbetalningsplaner finns.


Från och med augusti 2024 kommer kursen att kosta 12.999:-. Även om man köper kursen nu så får du tillgång till alla framtida uppdateringar av kursen!

Går det att dela upp betalning på ännu fler månader?

Vill du dela upp betalningen på fler månader så kan du maila mig på info@efttapping.se så löser vi det!

Hur kan jag jobba med tapping?

Som Certifierad Tappinginstruktör kan du erbjuda ett brett utbud av tjänster, inklusive individuella sessioner, gruppsessioner, workshops, retreats, kurser och mycket mer (både fysiskt och online!).


Du har möjlighet att skapa en flexibel och lönsam karriär som passar dina egna önskemål och behov. Kom och bli en del av den växande Tapping-gemenskapen och upplev friheten och glädjen av att göra skillnad i människors liv samtidigt som du tjänar pengar på det du älskar att göra!

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Livstid! Så länge kursen finns så har du tillgång till den och ALLA uppdateringar jag gör med kursen i framtiden.


Skulle jag någon gång bestämma mig för att ta bort kursen (vilket inte är så troligt!) så hör jag av mig minst 3 månader innan så att du hinner ladda ner allt.

Vad innebär certifieringen?

Min kurs inkluderar tester och övningar som är utformade för att hjälpa dig att utveckla dina färdigheter och få feedback från mig som expert inom tapping. Genom dessa övningar kan du bli certifierad av mig som en kompetent Tappinginstruktör. Det är dock viktigt att notera att min kurs inte är certifierad av någon extern organisation.


Jag är Certifierad EFT & TFT Master Practitioner, och har utbildat mig hos flera olika experter utomlands för att få så mycket kunskap som möjligt inom Tapping.


Det finns i dagsläget ingen annan kurs som lär ut flera olika Tapping-tekniker i en och samma kurs i Sverige. Det finns alltså ingen standardisering av hur en sådan här kurs ska se ut. Denna kurs är skapad helt av mig. Certifieringen du får, när du gått klart kursen, är ett bevis på att du har tillräckligt med kunskap kring Tapping och att du kan tillämpa den kunskapen praktiskt i ditt arbete.


När du sedan är godkänd och certifierad kommer du även att erbjudas att stå med på www.efttapping.se i databasen, som kommer att skapas efter första kullen av Tappinginstruktörer, med dina kontaktuppgifter, stad och eventuell specialisering. Du får även använda dig av min certifieringslogga på din hemsida efter att du är certifierad.

Vem är denna kursen för?

Denna kurs är för dig som vill lära dig Tapping på ett professionellt och djupgående sätt och samtidigt uppnå en certifiering som Tappinginstruktör. Kursen är särskilt utformad för coacher eller kvinnor som drömmer om att bli coacher och vill lägga till en effektiv och holistisk teknik i sin verktygslåda för att hjälpa sina kunder att hantera stress, oro och trauman.


Kursen är även lämplig för dem som vill utforska en personlig utvecklingsresa och lära sig hur man använder Tapping som en självhjälpsmetod för att hantera livets utmaningar.


Med min omfattande utbildning och feedback på det du gör kommer du att lära dig allt du behöver för att bli en professionell och Certifierad Tappinginstruktör. Ta ditt nästa steg i karriären och ta kontroll över ditt liv med denna kurs!

Vem är denna kurs INTE för?

Denna kurs kan vara utmanande och intensiv för personer som inte är intresserade av personlig utveckling, självreflektion och att arbeta med andra människor. Om du är ointresserad av att hjälpa andra, har en låg motivation eller inte är villig att investera tid och engagemang i din egen utbildning och utveckling kan denna kurs vara mindre lämplig för dig.

Ingår support?

Jag finns med dig hela vägen. Du kan bara maila mig när du vill under kursen så svarar jag inom 48 timmar, och jag finns även tillgänglig i Facebookgruppen!

Har jag ångerrätt?

Du har rätt att ångra dig och få alla pengar tillbaka fram tills en vecka efter kursstart. Känner du efter första veckan att kursen inte alls passar dig, hör av dig till mig senast 21 januari 2024 så löser vi det.


Vid ångerrätt dras alltid en avgift på 200:- av återbetalningen.

När får jag tillgång till kursen?

Alla får tillgång till kursen vid samma dag, måndag 15 januari 2024.


Samma sak gäller Facebookgruppen och medlemsportalen Mindset Tapping Community. Bonusmodulen får du tillgång till efter att de första 8 modulerna släppts.


Andra bonusar får du tillgång till i samband med att modul 2 släpps (och ångerrätten gått ut).

Fler frågor?

Har din fråga inte besvarats här så kan du maila mig på info@efttapping.se eller skicka ett meddelande till mig på Instagram @jonnah, så svarar jag så fort jag kan!

© Jonnah Stark - info@efttapping.se