Digital Interaktiv

EFT-Tapping Dagbok

Perfekt för dig som hellre gör allt på mobilen, surfplattan eller datorn.

Dagboken är en PDF som du kan fylla i direkt på din valda enhet och spara allt eftersom.


Denna dagbok använder du för att skriva ner funderingar, tankar, reflektioner och känslor inför en tapping-session och även efter en tapping-session. Detta för att du ska få ut så mycket som möjligt för din tapping-session.


Ju tydligare intention du har, desto mer gör sessionen för dig – och det hjälper denna dagbok dig med!


Det finns plats för 45 tapping-sessioner, och varje session har två sidor, en sida med frågor att svara på innan sessionen och en sida med frågor att svara på efter sessionen. Allt för att du ska reflektera och få ut så mycket som möjligt från din tapping-session och börja se skillnad!


I början av Dagboken finns information om hur du använder EFT-Tapping, vilka punkter du tappar på och hur du använder dig av Dagboken.


Denna interaktiva Dagbok har en meny som gör att du lätt kan navigera till det senaste datumet som du var inne på sist. På varje sida finns även knappar som gör att du kan navigera tillbaka till huvudmenyn.


Den fysiska EFT-Tapping Dagboken kostar 149:- + frakt, men denna Digitala och interaktiva versionen blir din för endast 79:-!


Filen du laddar ner är en PDF som går att fylla i på din dator, surfplatta eller mobil.


Perfekt när du vill köra igång en tapping-session i bilen eller under en promenad!

1
Steg 1:
Din information
2
Steg 2:
Betalning
Du får inte dela den digitala Dagboken med andra, utan det är endast du som köper den som tar del av den. Inget av innehållet får kopieras eller användas utan författarens godkännande!
Powered by